De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

delen op:

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

delen op:

Samen met je partner of gezin zijn jullie op een locatie die bij jullie past. We begroeten elkaar rekening houdend met de dan geldende maatregelen. En ik open het gesprek zodat iedereen zich snel op zijn gemak voelt. We gaan lekker lopen door het buitengebied waar we zijn. Of als we op een binnenlocatie zijn dan lopen we rond op zoek naar lichtinval die ik geschikt vind. Ik blijf op zoek gaan naar de interactie tussen de gezinsleden. Op deze manier blijft het ontspannen en zijn jullie niet bezig met poseren maar is er aandacht voor elkaar. Doordat ik een geschikte achtergrond heb gevonden vallen de ongedwongen sfeer en het plaatje voor de foto heel mooi samen. En kan ik beginnen met fotograferen. Succes verzekert kan ik je vertellen. Jullie hebben als gezin of als partners een gezellige tijd samen. En als eindresultaat een eigen, unieke fotoreportage.

Klinkt dit als muziek in je oren? Neem vrijblijvend contact met me op en ik vertel je alles over de mogelijkheden. Stuur een mail of bel me persoonlijk op. Tel; 06-38199210 Mail; moniek@moniekvangils.nl

Tot snel. Liefs Moniek

gezinsfotografie ongedwongen puur perssonlijk gezin fotografie fotograaf

delen op:

Vandaag werden dan eindelijk de BruidsFotoAward 2020 uitgereikt. Op de prachtige locatie van Molen de Zwaluw in Kesteren kwamen wij als trouwfotograaf bijeen om deze prijsuitreiking bij te wonen.

Deze award wedstrijd wordt georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en is een Nationale wedstrijd voor bruidsfotografen. Ik heb nu 3x meegedaan. Tot nu toe is het resultaat 3x genomineerd geweest en vorig jaar mocht ik mij winnaar noemen in de categorie Getting Ready.

Wat is het dit jaar geworden? Het blijft bij een mooie nominatie en een eervolle vermelding. Mijn felicitaties gaan uit naar mijn collega Lotje van der Bie die dit jaar de categorie van Bruidegom mocht winnen.

Ik ben trots op mijn nominatie met de kleurrijke foto van de bruiloft van Johan & Ivo. Wat een mooie dag hebben wij ervan gemaakt met veel gezelligheid, liefde en dierbaren om hen heen. Een mooie bruiloft om op terug te kijken. En eentje die ik zeker nog een keer ga delen met jullie.

Bruidsfotoaward, fotograaf, trouwen, trouwfotograaf, bruidsfotograaf, trouwen in Kesteren, Molen de Zwaluw, bruidegom
Genomineerd voor de BFA2020 in de categorie Bruidegom

delen op:

Kasteel van Rhoon was op 26 juni jl de locatie waar ik de bruiloft van Anouk & Reinier mocht fotograferen. Deze dag zou eerst groots gevierd worden maar door Covid-19 werd het een intiemer gezelschap maar met net zoveel liefde. Voor mij als bruidsfotograaf een mooie dag om vast te leggen.

We gingen na de voorbereidingen rondom het kasteel de trouwfoto’s maken. En nadat de gasten hen welkom heette werd de trouwceremonie buiten in het zonnetje gevierd.

Dit was een mooi voorproefje op hun grote bruiloft. Voor nu was ik dankbaar dat ik dit huwelijk als hun trouwfotograaf mocht fotograferen. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe. Op naar volgend 2021.

Liefs Moniek

Bruidsfotograaf trouwfotograaf trouwlocatie Kasteel Rhoon Rotterdam bruiloft trouwen
trouwfotograaf bruidsfotograaf bruiloft trouwen kasteel trouwlocatie Rhoon Rotterdam trouwfoto's
bruidsfotograaf trouwfotograaf trouwlocatie Rotterdam Kasteel Rhoon bruiloft

delen op:

In de maand juni zijn we gestart om de tuin weer een stuk af te maken. Nu we deze zomer thuis zijn is het wel zo fijn om lekker in je tuin te kunnen zitten. En tot nu toe was het veel al onkruid en klei.

Familie en vrienden hielpen graag mee en er werd veel werk verzet. Rotzooi werd opgeruimd en gesorteerd voor de stort. Grind werd gescheiden van de klei en de grond werd een stuk afgegraven. Twee grote ladingen zwarte grond werden gebracht en met kruiwagens de achtertuin in gereden. Met de bergen grond wist Semih wel raad. De berg werd een attractie en Semih zelf steeds zwarter. Ik las onlangs bij iemand op zijn tijdlijn dat kinderen vies horen te zijn en daar ben ik het helemaal mee eens. Na gedane arbeid was het even uitrusten en tijd voor een drankje. Ook een douche was zeer welkom voordat er geslapen kon worden. Bij het uittrekken van zijn schoenen zag ik pas dat hij geen sokken aan had. Normaal niet zo erg alleen nu had Semih nog een open wond die hij twee geleden had op gelopen tijdens het zwemmen bij de Appelzak. De hechtingen waren en nu wel gelukkig uit alleen was de wond nog niet helemaal dicht. Oeps. Badje met soda en even laten weken. Gelukkig was het weer schoon en is het verder goed genezen.

De dag erna gingen de plantjes en de bomen de grond in. En weer een paar dagen later toen het zo heel warm werd kwamen de grasmatten en moest het gelegd worden. 240m3. Het aandrukken met de wals was een mooi klusje voor mij en toen konden eindelijk om 21u45 de sproeiers aan. Ondanks het warme weer van eind juni / begin juli hebben we de grasmat goed kunnen houden. En nu hebben we een stuk tuin waar we deze zomer van… kunnen genieten.

Een zonnige groet, liefs Moniek

delen op:

De afgelopen weken mocht ik ipv bruiloften gezinnen en families fotograferen. Super leuk om te doen. Ik ben bij hen thuis of we gaan naar een locatie naar keuze.

Voor deze opdracht mocht ik naar een lief klein mannetje dat onlangs 1 jaar is geworden. Dit werd alvast gevierd met een cakesmash shoot. Lekker kliederen met taart en zoetigheid. De foto’s spreken voor zich toch?

Mocht jij nu ook zo’n leuke fotoshoot willen met je kleine vraag dan naar de mogelijkheden. De komende weken ben ik beschikbaar!

Liefs Moniek

Cakesmash fotoshoot kind 1 jaar fotograaf foto's foto verjaardag roosendaal bergen op zoom breda
Fotoshoot Breda roosendaal cakesmash kind 1 jaar fotograaf bergen op zoom foto's verjaardag taart
Taart Cakesmash fotograaf Breda Roosendaal kind 1 jaar verjaardag Bergen op Zoom foto's
Taart Verjaardag Fotograaf kind 1 jaar Breda Roosendaal Bergen op Zoom foto's cakesmash

delen op:

Onlangs mocht ik met een fijn team een gestylde shoot fotograferen bij Pier32 in Kijkduin. Een strand-bruiloft waarin je werkt met de elementen van Moeder Natuur. De wind was een behoorlijke uitdaging. Maar het zonnetje scheen heerlijk. Hierbij deel ik alvast een eerste paar beelden.

TEAM

Concept & Design & Styling | Frederiek Klop Weddingplanner R.Planning
Locatie | Strandpaviljoen Pier32
Drukwerk | Leintjes.nl
Bloemen | Bloemist Westland
MUAH | Cynthia Veenman
Schoenen Bruid | The Beautiful Bride Shop
Pak Bruidegom | ViV Suits and Shirts
Rentals | Happy Weddings
Naked Cake | Perfect Pastry
Modellen | Marjolein de Visser en Mark
Fotografie | Moniek van Gils Fotografie

Bruiloft Strand Kijkduin Fotograaf Bruidsfotograaf Trouwen 2020 Den-Haag Trouwfoto
Bruiloft Strand Trouwen Kijkduin Den-Haag 2020 Bruidsfotograaf Trouwfoto Bruidsfotografie
Trouwen Strand Bruiloft Kijkduin Bruidsfotograaf Bruidsfotografie 2020 Trouwfoto Fotograaf
Trouwen Strand Bruiloft Kijkduin Den-haag 2020 Fotograaf Bruidsfotografie Bruidsfotograaf Trouwfoto
Trouwen Pier32 Kijkduin Den-Haag Bruiloft Bruidsfotograaf Bruidsfotografie Fotograaf 2020
Trouwen 2020 Bruiloft Strand Kijkduin Den-Haag Bruidsfotograaf Bruidsfotografie Trouwfoto

delen op:

WOW!

Ik heb de Bruidsfoto Award gewonnen in de Categorie Getting Ready.

Super blij ben ik en trots dat ik deze mooie prijs in ontvangst heb mogen nemen. Deze nationale wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd door Bruid Media. Op deze manier worden getalenteerde bruidsfotografen onder de aandacht gebracht bij aanstaande bruidsparen. Uit meer dan 12.000 foto’s is mijn foto als winnaar uit de bus gekomen. Echt heel tof!

https://www.bruidsfotoaward.nl/winnaars/2019/

Bruidsfoto Award 2019. Beste trouwfotograaf van Nederland. Trouwen. 2020. Bruiloft. Bruid. Huwelijk. Fotograaf. Bruidsfotograaf.

delen op:

De dag van de liefde, 14 februari.

Ik heb mijn ouders gebeld om te zeggen dat ik van ze hou.

Ook mijn zusjes heb ik verteld dat ik van ze hou en een paar vriendinnen.

Heb jij iets gedaan voor Valentijn of vind je dit helemaal niks?

Ik mag ook nog iets weggeven op deze dag van de liefde.

Op 13 & 14 april is er het trouwevent Beleef Buiten Bruiloft.

Ik mag 2 kaartjes weggeven.

Stuur mijn een mailtje en vertel waarom jij graag naar dit event wilt.

moniek@moniekvangils.nl

Een liefdevolle dag vandaag en wellicht zie ik je in april

Liefs Moniek

delen op: