Ongedwongen op de foto gaan

Samen met je partner of gezin zijn jullie op een locatie die bij jullie past. We begroeten elkaar rekening houdend met de dan geldende maatregelen. En ik open het gesprek zodat iedereen zich snel op zijn gemak voelt. We gaan lekker lopen door het buitengebied waar we zijn. Of als we op een binnenlocatie zijn dan lopen we rond op zoek naar lichtinval die ik geschikt vind. Ik blijf op zoek gaan naar de interactie tussen de gezinsleden. Op deze manier blijft het ontspannen en zijn jullie niet bezig met poseren maar is er aandacht voor elkaar. Doordat ik een geschikte achtergrond heb gevonden vallen de ongedwongen sfeer en het plaatje voor de foto heel mooi samen. En kan ik beginnen met fotograferen. Succes verzekert kan ik je vertellen. Jullie hebben als gezin of als partners een gezellige tijd samen. En als eindresultaat een eigen, unieke fotoreportage.

Klinkt dit als muziek in je oren? Neem vrijblijvend contact met me op en ik vertel je alles over de mogelijkheden. Stuur een mail of bel me persoonlijk op. Tel; 06-38199210 Mail; moniek@moniekvangils.nl

Tot snel. Liefs Moniek

gezinsfotografie ongedwongen puur perssonlijk gezin fotografie fotograaf

delen op: