Gewonnen..?

Vandaag werden dan eindelijk de BruidsFotoAward 2020 uitgereikt. Op de prachtige locatie van Molen de Zwaluw in Kesteren kwamen wij als trouwfotograaf bijeen om deze prijsuitreiking bij te wonen.

Deze award wedstrijd wordt georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en is een Nationale wedstrijd voor bruidsfotografen. Ik heb nu 3x meegedaan. Tot nu toe is het resultaat 3x genomineerd geweest en vorig jaar mocht ik mij winnaar noemen in de categorie Getting Ready.

Wat is het dit jaar geworden? Het blijft bij een mooie nominatie en een eervolle vermelding. Mijn felicitaties gaan uit naar mijn collega Lotje van der Bie die dit jaar de categorie van Bruidegom mocht winnen.

Ik ben trots op mijn nominatie met de kleurrijke foto van de bruiloft van Johan & Ivo. Wat een mooie dag hebben wij ervan gemaakt met veel gezelligheid, liefde en dierbaren om hen heen. Een mooie bruiloft om op terug te kijken. En eentje die ik zeker nog een keer ga delen met jullie.

Bruidsfotoaward, fotograaf, trouwen, trouwfotograaf, bruidsfotograaf, trouwen in Kesteren, Molen de Zwaluw, bruidegom
Genomineerd voor de BFA2020 in de categorie Bruidegom

delen op: