Bruidsfotograaf in Rhoon

Kasteel van Rhoon was op 26 juni jl de locatie waar ik de bruiloft van Anouk & Reinier mocht fotograferen. Deze dag zou eerst groots gevierd worden maar door Covid-19 werd het een intiemer gezelschap maar met net zoveel liefde. Voor mij als bruidsfotograaf een mooie dag om vast te leggen.

We gingen na de voorbereidingen rondom het kasteel de trouwfoto’s maken. En nadat de gasten hen welkom heette werd de trouwceremonie buiten in het zonnetje gevierd.

Dit was een mooi voorproefje op hun grote bruiloft. Voor nu was ik dankbaar dat ik dit huwelijk als hun trouwfotograaf mocht fotograferen. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe. Op naar volgend 2021.

Liefs Moniek

Bruidsfotograaf trouwfotograaf trouwlocatie Kasteel Rhoon Rotterdam bruiloft trouwen
trouwfotograaf bruidsfotograaf bruiloft trouwen kasteel trouwlocatie Rhoon Rotterdam trouwfoto's
bruidsfotograaf trouwfotograaf trouwlocatie Rotterdam Kasteel Rhoon bruiloft

delen op: